e-mærket certifikat for nilensjord.dk

Gyldigt certifikat

På en e-mærket webshop

Er købsflowet gennemskueligt. Handelsbetingelser er gennemgået og synlige, så du kan se betaling, levering, og fortrydelsesret. e-mærket kigger ikke på markedsføring, persondata eller særlovgivning.

Læs mere >

Certificeret siden: 29.09.2009

Tilknyttet jurist: Camilla Åkerlund Nielsen, Jurist

Virksomhedsoplysninger

Om e-mærket

e-mærket arbejder for at gøre dansk ehandel mere sikker. Samtidig får du som handlende på en e-mærket webshop mulighed for gratis sagsbehandling og køberbeskyttelse på op til 10.000 kr. per handel. På denne måde kan du handle trygt i en e-mærket webshop. Vi har også et eget anmeldelsessystem, kundescore, der er baseret på andre kunders købsoplevelse.

Pålidelige anmeldelser fra reelle købere

Anmeldelser på diverse populære anmeldelsesplatforme kan give et fingerpeg om webshoppens seriøsitet. Men disse anmeldelser er ikke nødvendigvis retvisende. Og heller ikke nødvendigvis fra reelle kunder. e-mærkets kundescore-anmeldelser kommer udelukkende fra reelle, validerede købere.

Vores certificeringsordning og anmeldelser er derfor et troværdigt pejlemærke, der gør det muligt for dig som forbruger at vælge en webshop på et oplyst, seriøst grundlag.

 • Sikker
  betaling

  Vi foretager
  testkøb

 • Køber-
  beskyttelse

  Sikring op til
  10.000 kr.

  *gælder kun fysiske
  varer

 • Om
  e-mærket

  Nonprofit siden
  år 2000

 • Førende
  eksperter

  Gratis vejledning
  og hjælp

En stærk stifterkreds i ryggen

e-mærket repræsenterer en bred stifterkreds – fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Erhverv, HK og Dansk Industri.